• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Vlaardingen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Vlaardingen?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 35 minuten van Vlaardingen

Wilt u een gaskachel toevoegen aan uw woonruimte in Vlaardingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Vlaardingen

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

Als u een gashaard aanschaft, dan maakt u een slimme keuze. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het klikken op een knop via uw telefoon of tablet, gaat de gashaard al aan Een ander voordeel is dat u zelf kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel prachtig en blijft u dus echt genieten.

Een groot voordeel is het onderhoud van de gashaard. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige ieder jaar gedaan worden. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig. Waar u bij een houthaard iedere keer houtblokken moet aanvullen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard Vlaardingen

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gaskachel, dan heeft u veel keuze om uw droomhaard samen te stellen. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Wilt u een gashaard met een specifieke afmeting? Ook dat is geen issue. We hebben gashaarden met allerlei afmetingen. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Ga voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 5-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw beschikbare ruimte, laat u dan ook uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Vlaardingen

Gaskachels in Vlaardingen laten aansluiten

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten aansluiten? Dit is geen probleem! Door ons ruime netwerk van monteurs, plaatsen we gashaarden door heel Nederland. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in Vlaardingen

Gaskachel aanschaffen Vlaardingen

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of RijssenWe hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we essentieel, zodat we zeker weten dat u uitstekend wordt geholpen.