• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Venray

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Venray?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 15 minuten van Venray

Denkt u eraan om een gaskachel te kopen voor uw woonruimte in Venray? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De adviseurs van Haardenexpert assisteren u graag bij het vinden van de beste gashaard, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in Venray

Een gaskachel is een echte aanrader

Pluspunten

Als u een gashaard aanschaft, dan maakt u een goede keuze. Een gaskachel is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het klikken op een knop op uw telefoon of tablet, gaat de kachel direct aan. Ook kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Bij een aantal gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd is het vlammenspel prachtig en blijft u dus optimaal genieten.

Een ander voordeel is het onderhoud van de gashaard. Als u kiest voor een gashaard, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks gedaan moet worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gashaard altijd voorhanden is.

gas propaan haard venray

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is geen issue. We hebben gashaarden met diverse afmetingen. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er verschillende vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 5-zijdig vuurzicht. Er zijn genoeg mogelijkheden, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Venray

Installatie gashaarden Venray

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw fonkelnieuwe gashaard is ook mogelijk. We hebben een uitgebreid netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in Venray

Gashaard aanschaffen Venray

Onze adviseurs helpen u graag

Meer te weten komen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken. Hierbij vinden we een persoonlijke benadering en korte lijntjes essentieel, zodat we zeker weten dat u goed wordt geholpen.