• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Venlo

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Venlo?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 25 minuten van Venlo

Overweegt u een gaskachel toe te voegen aan uw woning in Venlo? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! Onze adviseurs assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in venlo

Een gaskachel is een echte aanrader

Voordelen

Wanneer u een gashaard koopt, dan maakt u een slimme keuze. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. U ziet al een adembenemend vlammenspel, door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf bepalen. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En desondanks blijft het haardvuur fraai om te zien.

Een groot pluspunt is het onderhoud van de gaskachel. Als u kiest voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. U moet alleen maar de binnenkant van de kachel jaarlijks stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard venlo

Soorten gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Doordat er verschillende afmetingen beschikbaar zijn, past er altijd een gaskachel bij uw wensen en eisen. Naast diverse modellen, zijn er diverse vuurzichten die u kunt kiezen. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een geweldige keuze. Veel hangt af van uw beschikbare ruimte, laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen venlo

Laten plaatsen gashaarden Venlo

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw fonkelnieuwe gashaard is ook mogelijk. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in amsterdam

Ook een gaskachel kopen Venlo?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een uitstekend advies ontvangen? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en een persoonlijke benadering en korte lijntjes staan centraal, want dan weten we zeker dat u goed wordt geholpen.