Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Gashaarden Venlo

Gashaarden in de buurt van Venlo

Gashaard in de buurt van Venlo? Dan bent u bij Haardenexpert op het juiste adres! In onze luxe ingerichte en centrale showroom te Rijssen kunnen onze ervaren verkopers u alle advies geven op het gebied van gashaarden. Haardenexpert heeft installatieploegen door geheel Nederland en kan dus ook zeer snel schakelen als er zich eventuele problemen voor doen.

Het gemak van een Gashaard

Het gemak van gas: geen aslade meer legen, niet meer sjouwen met hout, maar met een druk op de knop de haard aansteken. Een gaskachel heeft een lange levensduur en vraagt weinig onderhoud. Ze levert de gezelligheid van het haardvuur zonder de zorgen van bijvoorbeeld een open haard. Met levensechte namaak-houtblokken tovert u uw gaskachel eenvoudig om in een sfeervolle houtkachel. Gashaarden zijn in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Denk aan de inbouwhaarden, inzethaarden, de voorzet gaskachel, de gevelkachel, afvoerloze gashaarden en hangende gashaarden. De brandstof van een gaskachel wordt moeiteloos aangevoerd en de warmteafgifte van elke gaskachel is perfect regelbaar.

Als u voor gas kiest, kiest u voor sfeer en gemak. De sfeer en het vlammenspel zijn tegenwoordig nauwelijks meer van het houtvuur te onderscheiden en de gashaard is veel eenvoudiger te bedienen. Het bedienen gaat even makkelijk als de televisie aan of uitdoen en dit op elk tijdstip van de dag wanneer u wilt. Haardenexpert is leverancier van de merken BarbasBellfires, CVO Fires, DRUElement4FaberHAVEHelexNestor MartinPelgrim, Saey, ThermocetWanders en nog vele andere merken.