• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Velsen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Velsen?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 20 minuten van Velsen

Speelt u met het idee een gashaard toe te voegen aan uw woonruimte in Velsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in Velsen

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

Het aanschaffen van een gashaard heeft verschillende pluspunten. Zo is deze haard eenvoudig te bedienen. Met één druk op een knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een mooi vuur. Een ander voordeel is dat u altijd kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij een aantal kachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd is het vlammenspel realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige jaarlijks gedaan worden. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig; dit is bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard Velsen

Modellen en vuurzicht

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u een ruime keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is geen punt. We hebben gashaarden met verschillende afmetingen. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit meerdere soorten vuurzichten. Ga bijvoorbeeld voor een front vuurzicht of voor een 2-zijdig vuurzicht. Er zijn veel opties, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Velsen

Gashaarden in Velsen laten aansluiten

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten aansluiten in Velsen? Dit regelen we graag voor u. We hebben een omvangrijk netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel Nederland installeren. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in Velsen

Kies voor een gashaard aanschaffen Velsen

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of RijssenOnze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en geven u dan ook een correct advies.