• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Veenendaal

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Veenendaal?

Haardenexpert: slechts 45 minuten van Veenendaal

Overweegt u een gaskachel toe te voegen aan uw huis in Veenendaal? Kijk niet verder en kom langs in de showroom van ons! Onze specialisten assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in veenendaal

Pluspunten van gashaarden

Voordelen

Het aanschaffen van een gaskachel heeft meerdere pluspunten. Want deze haard makkelijk te bedienen. Dankzij een druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een mooi haardvuur. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf kiezen. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd is het vlammenspel realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel relatief eenvoudig. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige jaarlijks gedaan worden. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk; dit is bij een gaskachel altijd beschikbaar.

gas propaan haard veenendaal

Soorten gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel heeft u veel keuze. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Er zijn allerlei afmetingen te koop, zodat er te allen tijde een gaskachel is die bij uw ruimte past. Naast het soort model, zijn er allerlei vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een goede keuze. Een correct advies hierbij is ook heel belangrijk.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen veenendaal

Laten plaatsen gashaarden Veenendaal

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten plaatsen in Veenendaal? Geen probleem. Door ons grote netwerk van monteurs, installeren we gashaarden door het hele land. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in veenendaal

Kies voor een gaskachel kopen Veenendaal

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of RijssenHier kunt u rustig ons aanbod bekijken en diverse vragen stellen. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk. Hierdoor wordt u te allen tijde uitstekend geholpen.