• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Utrecht

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Utrecht?

Haardenexpert: slechts 1 uur van Utrecht

Denkt u erover om een gaskachel aan te schaffen voor uw woonruimte in Utrecht? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! De specialisten van Haardenexpert helpen u met alle plezier bij het uitzoeken van de juiste kachel, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in utrecht

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

Het aanschaffen van een gaskachel heeft meerdere voordelen. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld makkelijk. Dankzij één druk op een knop via uw telefoon of tablet geniet u al van een realistisch vlammenspel. Daarnaast kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En desondanks blijft het vuur fantastisch om te zien.

Ook is het onderhoud van een gaskachel relatief eenvoudig. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige jaarlijks gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof. Waar u bij een houtkachel vaak houtblokken moet aanvullen, is de brandstof bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard utrecht

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om uw droomhaard samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw ruimte past. Maar dat is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Ga bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 5-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van de plek waar de haard komt te staan, laat u dan ook correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen utrecht

Gashaarden in Utrecht installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten installeren? Dat regelen we graag voor u! Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe haard volgens alle richtlijnen installeren. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in utrecht

Kies voor een gaskachel kopen Utrecht

Onze adviseurs helpen u graag

Het zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en we helpen u graag verder. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken, waardoor we u voorzien van een goed advies. We zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u altijd goed en snel wordt geholpen.