• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Uden

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Uden?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 10 minuten van Uden

Denkt u erover om een gashaard te kopen voor uw woning in Uden? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! Onze specialisten assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw kachel.

gashaarden in Uden

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Het aanschaffen van een gashaard heeft meerdere voordelen. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. Door het klikken op een knop via uw mobiel of tablet, gaat de haard al aan. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf bepalen. Bij een aantal gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vuur prachtig en blijft u dus echt genieten.

Ook is het onderhoud van een gashaard makkelijk. Als u kiest voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk, aangezien dit bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard Uden

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Wilt u een gaskachel met een specifiek formaat? Ook dat is geen obstakel. We hebben gaskachels met allerlei afmetingen. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Ga voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 5-zijdig vuurzicht. Er zijn veel mogelijkheden, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Uden

Laten aansluiten gashaarden Uden

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten installeren in Uden? Dit regelen we graag voor u. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw gloednieuwe gashaard volgens alle richtlijnen installeren. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in Uden

Kies voor een gaskachel aanschaffen Uden

Onze adviseurs helpen u graag

Ervaar het zelf! In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen vindt u een ruim aanbod van diverse gashaarden. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en daarnaast zorgen we altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u altijd goed wordt geholpen.