• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Tilburg

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Tilburg?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 25 minuten van Tilburg

Bent u zoekende naar een prachtige gashaard voor in uw huis in Tilburg? Kijk niet verder en kom langs in onze showroom! Onze adviseurs assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in tilburg

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

De aanschaf van een gashaard heeft verschillende voordelen. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld makkelijk. U krijgt al een mooi vlammenspel te zien door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf kiezen. Bij sommige gaskachels kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel realistisch en blijft u dus echt genieten.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat één keer per jaar moet gebeuren. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen issue, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard tilburg

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u veel keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is niet een probleem. We hebben gaskachels met verschillende afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht nog zelf bepalen. Kies voor een doorkijk gashaard of een gashaard met 5-zijdig vuurzicht. Doordat er zoveel keuzes gemaakt moeten worden, is het essentieel om u goed te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen tilburg

Gashaarden in Tilburg installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten installeren in Tilburg? Geen probleem. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe gashaard volgens alle richtlijnen installeren. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in tilburg

Ook een gaskachel kopen Tilburg?

Onze adviseurs helpen u graag

Het zelf ervaren? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen geven onze expert u graag advies. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken, waardoor we zeker weten dat u perfect wordt geadviseerd. Een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we hierbij cruciaal.