• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Tiel

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Tiel?

Haardenexpert: slechts 55 minuten van Tiel

Wilt u een gashaard toevoegen aan uw huis in Tiel? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! De adviseurs van Haardenexpert helpen u met alle plezier bij het vinden van de juiste kachel, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in tiel

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Het kopen van een gaskachel heeft verschillende voordelen. Want deze haard makkelijk te bedienen. Door het drukken op een knop via uw mobiel of tablet, gaat de gashaard direct aan. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel vaak zelf bepalen. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitzetten. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En desondanks blijft het haardvuur geweldig om te zien.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een enorm pluspunt. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard tiel

Soorten gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gaskachels. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Doordat er meerdere groottes te koop zijn, past er te allen tijde een gashaard bij uw wensen en eisen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht nog zelf bepalen. Zo is een roomdivider of een doorkijkhaard een prachtige keuze. Er zijn veel mogelijkheden, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen tiel

Gashaarden in Tiel laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten installeren in Tiel? Dit regelen we graag voor u. We hebben een omvangrijk netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel het land installeren. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in tiel

Kies voor een gaskachel aanschaffen Tiel

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en we helpen u hier graag verder. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we staan bekend om een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Zo weet u zeker dat u super wordt geadviseerd.