• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Spijkenisse

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Spijkenisse?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 40 minuten van Spijkenisse

Wilt u een gashaard toevoegen aan uw woonruimte in Spijkenisse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in spijkenisse

Pluspunten van gashaarden

Voordelen

De aanschaf van een gaskachel heeft diverse voordelen. Zo is een gashaard eenvoudig te bedienen. U krijgt al een adembenemend vuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Daarnaast kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd is het vuur prachtig en blijft u dus echt genieten.

Een ander voordeel is het onderhoud van de gashaard. Als u de keuze maakt voor een gashaard, dan is dit bijna niet nodig. U moet alleen maar de binnenkant van de haard één keer per jaar stofvrij te maken. Tot slot hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gaskachel altijd beschikbaar is.

gas propaan haard spijkenisse

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u veel keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is geen obstakel. We hebben gashaarden met verschillende afmetingen. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Kies bijvoorbeeld voor een front vuurzicht of voor een 3-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw ruimte, laat u dan ook correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen spijkenisse

Gaskachels in Spijkenisse laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten aansluiten? Dat regelen we graag voor u! Door ons grote netwerk van monteurs, installeren we gaskachels door heel Nederland. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in spijkenisse

Kies voor een gashaard aanschaffen Spijkenisse

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een uitstekend advies ontvangen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we cruciaal. Daardoor weten we zeker dat u perfect wordt geadviseerd.