• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Sneek

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Sneek?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 10 minuten van Sneek

Speelt u met het idee een gashaard toe te voegen aan uw woning in Sneek? Dan bent u bij ons op de juiste plek! De adviseurs van Haardenexpert helpen u met alle plezier bij het kiezen van de perfecte haard, zodat u er straks ultiem van geniet.

gashaarden in sneek

Een gaskachel is een echte aanrader

Pluspunten

Wanneer u een gaskachel aanschaft, dan maakt u een slimme keuze. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld makkelijk. Door het drukken op een knop via uw mobiel of tablet, gaat de gashaard al aan Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf kiezen. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vuur prachtig en blijft u dus echt genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een groot voordeel. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige ieder jaar gedaan worden. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen issue, aangezien dit bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard sneek

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gaskachels. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een issue. We hebben gaskachels met allerlei afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Kies bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 2-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw ruimte, laat u dan ook correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Sneek

Het installeren van gashaarden in Sneek

Wij werken met een landelijk montageteam

Het aansluiten van uw nieuwe gashaard is ook een optie. We hebben een omvangrijk netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel Nederland installeren. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Sneek

Gashaard aanschaffen Sneek

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze experts denken graag met u mee. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Hierdoor weet u zeker dat u goed wordt geholpen.