• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Sittard

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Sittard?

Haardenexpert: slechts 2 uur van Sittard

Bent u zoekende naar een adembenemende gaskachel voor in uw woonruimte in Sittard? Kijk niet verder en kom langs bij Haardenexpert! De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag bij het uitzoeken van de ideale gashaard, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in Sittard

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Wanneer u een gaskachel aanschaft, dan is dit een slimme keuze. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld eenvoudig. Door het klikken op een knop via uw telefoon of tablet, gaat de kachel al aan. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf bepalen. Zo kunt u bij sommige kachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En desondanks blijft het vlammenspel fraai om te zien.

Daarnaast is het onderhoud bij een gaskachel een groot pluspunt. Als u kiest voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat één keer per jaar gedaan moet worden. Tot slot is de aanvoer van de brandstof eenvoudig, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard Sittard

Soorten gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Doordat er diverse afmetingen te koop zijn, past er te allen tijde een gashaard bij uw wensen en eisen. Naast het soort model, zijn er meerdere vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een mooie keuze. Er zijn veel opties, dus laat u correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Sittard

Het installeren van gashaarden in Sittard

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten installeren in Sittard? Geen probleem. Door ons ruime netwerk van monteurs, installeren we gaskachels door heel Nederland. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in Sittard

Kies voor een gaskachel aanschaffen Sittard

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een gedegen advies ontvangen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we belangrijk, zodat we zeker weten dat u goed wordt geadviseerd.