• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Schiedam

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Schiedam?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 35 minuten van Schiedam

Bent u zoekende naar een adembenemende gashaard voor in uw woning in Schiedam? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze experts assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gashaard.

gashaarden in Schiedam

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Het kopen van een gashaard heeft diverse voordelen. Een gaskachel is eenvoudig aan- en uit te zetten. U ziet al een onbeschrijfelijk mooi vlammenspel, door 1 keer op een knop te drukken. Daarnaast kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij sommige kachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd is het vlammenspel realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Een ander pluspunt is het onderhoud van de kachel. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar moet gebeuren. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen probleem; dit is bij een gaskachel altijd voorhanden.

gas propaan haard Schiedam

Soorten gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is niet een belemmering. We hebben gashaarden met verschillende afmetingen. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Ga bijvoorbeeld voor een roomdivider of voor een 4-zijdig vuurzicht. Een correct advies hierbij is essentieel.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Schiedam

Gaskachels in Schiedam laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten installeren in Schiedam? Geen probleem. We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel Nederland installeren. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in Schiedam

Kies voor een gashaard aanschaffen Schiedam

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of RijssenOnze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we staan bekend om een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Daarom weten we zeker dat u uitstekend wordt geadviseerd.