• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Rotterdam

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Rotterdam?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Rotterdam

Denkt u eraan om een gashaard te kopen voor uw woonruimte in Rotterdam? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Onze adviseurs helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gashaard.

gashaarden in rotterdam

Waarom een gaskachel

zo prettig is

Het kopen van een gashaard heeft meerdere pluspunten. Een gaskachel is makkelijk aan- en uit te zetten. Door het drukken op een knop op uw telefoon of tablet, gaat de haard al aan. Een ander voordeel is dat u zelf kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij een aantal kachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd blijft het vuur prachtig en blijft u dus optimaal genieten.

Ook is het onderhoud van een gashaard eenvoudig. Als u kiest voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige jaarlijks gedaan worden. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen issue. Het aanvullen is namelijk niet nodig; dit is bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard rotterdam

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gaskachel, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een issue. We hebben gaskachels met diverse afmetingen. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er diverse vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een hoekhaard. Een uitstekend advies hierbij is essentieel.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen rotterdam

Gaskachels in Rotterdam laten aansluiten

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw fonkelnieuwe gashaard is ook een optie. Door ons ruime netwerk van monteurs, plaatsen we gaskachels door heel Nederland. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in rotterdam

Gashaard kopen Rotterdam

Onze adviseurs helpen u graag

Het zelf ervaren? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen; onze adviseurs helpen u hier graag verder. Onze adviseurs hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels, hierdoor ontvangt u altijd een goed advies. Daarnaast is een persoonlijke benadering en korte lijntjes volgens ons van belang, zodat we zeker weten dat u goed wordt geholpen.