• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Roosendaal

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Roosendaal?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 45 minuten van Roosendaal

Overweegt u een gaskachel toe te voegen aan uw woning in Roosendaal? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag bij het kiezen van de beste haard, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in roosendaal

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

Het aanschaffen van een gashaard heeft diverse voordelen. Zo is een gashaard is makkelijk te bedienen. U krijgt al een mooi haardvuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf bepalen. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vuur mooi en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een groot voordeel. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks moet gebeuren. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof. Waar u bij een houtkachel regelmatig houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard roosendaal

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om uw droomhaard samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is geen punt. We hebben gaskachels met verschillende afmetingen. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit meerdere soorten vuurzichten. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een mooie optie. Veel hangt af van uw ruimte, laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen roosendaal

Laten aansluiten gashaarden Roosendaal

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten aansluiten? Dat regelen we graag voor u! We hebben een uitgebreid netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel Nederland installeren. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in roosendaal

Gashaard aanschaffen Roosendaal

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en ontdek ons ruime aanbod. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels, waardoor ze u altijd voorzien van een goed advies.