• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Roermond

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Roermond?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 35 minuten van Roermond

Denkt u erover om een gaskachel te kopen voor uw huis in Roermond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag bij het kiezen van de ideale gaskachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in Roermond

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Wanneer u een gashaard koopt, dan maakt u een slimme keuze. Zo is een gashaard eenvoudig te bedienen. Door het drukken op een knop op uw smartphone of tablet, gaat de haard direct aan. Een ander voordeel is dat u zelf kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En desondanks is het vlammenspel prachtig om te zien.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Als u kiest voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. U moet alleen de binnenkant van de kachel jaarlijks stofvrij te maken. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof; dit is bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard Roermond

Soorten gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gashaarden. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Doordat er diverse afmetingen te koop zijn, past er te allen tijde een gaskachel bij uw wensen en eisen. Maar dat is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Ga voor een doorkijk gashaard of een gashaard met 3-zijdig vuurzicht. Er zijn veel mogelijkheden, dus laat u uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Roermond

Het plaatsen van gashaarden in Roermond

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten aansluiten in Roermond? Dit regelen we graag voor u. Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw fonkelnieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in Roermond

Ook een gashaard kopen Roermond?

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen, zodat u rustig ons ruime assortiment kunt bekijken. Onze adviseurs helpen u graag verder, waarbij een persoonlijke benadering en korte lijntjes centraal staan. Hierdoor weet u zeker dat u perfect wordt geholpen.