Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Gashaarden Rijssen

Gashaarden in de buurt van Rijssen-Holten

Gashaard in de buurt van Rijssen-Holten? Dan bent u bij Haardenexpert op het juiste adres!

Wilt u een haard kopen, maar weet u niet waar te beginnen? Bij Haardenexpert snappen wij dat. Gashaarden, gaskachels, houtkachels, elektrische haarden, sfeerhaarden of propaan haarden. Al deze haarden zijn in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan inzethaardeninbouw gashaardvrijstaande gaskachels, gevelkachels, afvoerloze gashaarden en Vrijhangende gashaarden. Eén ding is zeker. Als u kiest voor een haard op gas, kiest u voor sfeer in combinatie met gemak.


De gashaard

Het gemak van gas: geen aslade meer legen, niet meer sjouwen met hout, maar met een druk op de knop de haard aansteken. Een gaskachel heeft een lange levensduur en vraagt weinig onderhoud. Een gashaard levert de gezelligheid van het haardvuur op zonder dat u met houtblokken hoeft te slepen. Met levensechte namaak-houtblokken tovert u uw gaskachel eenvoudig om in een sfeervolle houtkachel.

Type gashaard

Er zijn verschillende type gashaarden. U kunt kiezen voor een inbouw-, inzet, vrijstaande of vrijhangende gashaard. Een inbouwgashaard of inzetgashaard kan worden verwerkt in een muur, schouw of meubel. Bekijk hier ons volledige assortiment en vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Vuurzicht

Naast de verschillende types is het vuurzicht erg belangrijk. Er zijn verschillende mogelijkheden: front, tweezijdig, driezijdig of tunnel vuurzicht. Bij een fronthaard is dit heb je alleen zicht op de voorkant van de haard, bij twee/drie zijdig heb je van twee of drie zijden zicht op het vuur. Bij een tunnel vuurzicht heb je van twee ruimtes zicht op het vuur, een tunnelhaard kan dus als afscheiding dien tussen twee verschillende ruimtes.

Sfeer en vlammenspel

Als u voor gas kiest, kiest u voor sfeer en gemak. De sfeer en het vlammenspel zijn tegenwoordig nauwelijks meer van het houtvuur te onderscheiden en de gashaard is veel eenvoudiger te bedienen. Het bedienen gaat even makkelijk als de televisie aan of uitdoen en dit op elk tijdstip van de dag wanneer u wilt. Haardenexpert is leverancier van de merken BarbasBellfires, CVO Fires, DRUElement4FaberHAVEHelexNestor MartinPelgrim, Saey, ThermocetWanders en nog vele andere merken.

Advies

Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan op onze website of kom langs in onze showroom. Binnenkort openen wij onze nieuwe showroom in Rijssen waarin u meer dan 50 gashaarden kunt bekijken.