• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Rijssen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Rijssen?

Haardenexpert: centraal gelegen in Rijssen

Denkt u eraan om een gashaard aan te schaffen voor uw woning in Rijssen? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Rijssen

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Het aanschaffen van een gaskachel heeft meerdere voordelen. Een gaskachel is eenvoudig aan- en uit te zetten. Met een druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een adembenemend haardvuur. Daarnaast kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel prachtig en blijft u dus echt genieten.

Ook is het onderhoud van een gaskachel relatief eenvoudig. Als u kiest voor een gashaard, dan is dit bijna niet van toepassing. U moet alleen de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk, aangezien dit bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard Rijssen

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u veel keuze. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een punt. We hebben gashaarden met verschillende afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een prachtige keuze. Er zijn veel opties, dus laat u goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Rijssen

Gaskachels in Rijssen installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten installeren? Dit is geen probleem! Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw gloednieuwe gashaard volgens alle richtlijnen installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Rijssen

Kies voor een gaskachel aanschaffen Rijssen

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een goed advies krijgen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we cruciaal, zodat we zeker weten dat u super wordt geholpen.