• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Ridderkerk

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Ridderkerk?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Ridderkerk

Bent u zoekende naar een prachtige gaskachel voor in uw huis in Ridderkerk? Dan bent u bij ons op de juiste plek! De adviseurs van Haardenexpert assisteren u graag bij het kiezen van de ideale gashaard, zodat u er straks optimaal van geniet.

gashaarden in Ridderkerk

Een gashaard is een echte aanrader

Pluspunten

Als u een gashaard koopt, dan is dit een verstandige keuze. Want een gashaard is makkelijk te bedienen. Door het klikken op een knop via uw smartphone of tablet, gaat de gashaard direct aan. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf bepalen. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En dat zonder dat het vuur er minder mooi uitziet.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een groot voordeel. Als u de keuze maakt voor een gaskachel, dan is dit bijna niet van toepassing. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige jaarlijks gedaan worden. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk; dit is bij een gashaard altijd voorhanden.

gas propaan haard Ridderkerk

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u een ruime keuze om uw droomhaard samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Er zijn allerlei afmetingen beschikbaar, zodat er altijd een gashaard is die bij uw woning past. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er meerdere vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een prachtige optie. Er zijn voldoende mogelijkheden, dus laat u correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Ridderkerk

Installatie gaskachels Ridderkerk

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten plaatsen? Dat regelen we graag voor u! Door ons ruime netwerk van installatiemonteurs, installeren we gashaarden door heel Nederland. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in Ridderkerk

Gashaard kopen Ridderkerk

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? Bezoek dan onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en helpen u dan ook graag verder. Een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we hierbij essentieel.