• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Purmerend

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Purmerend?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 25 minuten van Purmerend

Bent u zoekende naar een prachtige gaskachel voor in uw huis in Purmerend? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! De experts van Haardenexpert helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste gaskachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in Purmerend

Waarom een gashaard

zo fijn is

De aanschaf van een gaskachel heeft meerdere pluspunten. Zo is deze haard makkelijk te bedienen. U krijgt al een adembenemend vlammenspel te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf kiezen. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En desondanks blijft het vlammenspel prachtig om te zien.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een enorm voordeel. Als u de keuze maakt voor een gashaard, dan is dit bijna niet van toepassing. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige ieder jaar gedaan worden. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen probleem; dit is bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard Purmerend

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u een ruime keuze om uw droomhaard samen te stellen. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Wilt u een gashaard met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een probleem. We hebben gashaarden met allerlei afmetingen. Naast diverse modellen, zijn er meerdere vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een mooie optie. Doordat er zoveel beslissingen gemaakt moeten worden, is het belangrijk om u goed te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Purmerend

Laten aansluiten gashaarden Purmerend

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten aansluiten in Purmerend? Dit regelen we graag voor u. We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in Purmerend

Ook een gashaard aanschaffen Purmerend?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een gedegen advies krijgen? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk.