• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Oss

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Oss?

Haardenexpert: slechts 1 uur van Oss

Denkt u eraan om een gaskachel te kopen voor uw woonhuis in Oss? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Onze specialisten helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in oss

Waarom een gashaard

zo fijn is

Het kopen van een gashaard heeft meerdere voordelen. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. Door het drukken op een knop op uw telefoon of tablet, gaat de gashaard direct aan. Daarnaast kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En dat zonder dat het vuur er minder prachtig uitziet.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een groot pluspunt. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard oss

Soorten gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om uw droomhaard samen te stellen. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Doordat er diverse groottes beschikbaar zijn, past er altijd een gaskachel bij uw wensen en eisen. Naast diverse modellen, zijn er verschillende vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Zo is een roomdivider of een tunnelhaard een aantrekkelijke mogelijkheid. Er zijn voldoende opties, dus laat u correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Oss

Gashaarden in Oss installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten aansluiten in Oss? Dit regelen we graag voor u. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw fonkelnieuwe haard volgens alle richtlijnen installeren. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Oss

Gaskachel kopen Oss

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of RijssenOnze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en voorzien u dan ook van een correct advies.