• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Oosterhout

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Oosterhout?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Oosterhout

Bent u zoekende naar een mooie gaskachel voor in uw woonruimte in Oosterhout? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! De adviseurs van Haardenexpert helpen u graag bij het uitzoeken van de ideale gaskachel, zodat u er straks optimaal van geniet.

gashaarden in oosterhout

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Wanneer u een gaskachel aanschaft, dan maakt u een goede keuze. Een gaskachel is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het klikken op een knop op uw telefoon of tablet, gaat de kachel al aan. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf bepalen. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En dat zonder dat het vuur er minder mooi uitziet.

Een groot voordeel is het onderhoud van de kachel. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. U moet alleen maar de binnenkant van de haard één keer per jaar stofvrij te maken. Het zorgen voor brandstof is geen issue, aangezien dit bij een gaskachel altijd voorhanden is.

gas propaan haard oosterhout

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Doordat er verschillende afmetingen beschikbaar zijn, past er te allen tijde een gashaard bij uw wensen en eisen. Maar dat is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Kies voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 5-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw beschikbare ruimte, laat u dan ook correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen oosterhout

Gaskachels in Oosterhout laten aansluiten

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten installeren? Dat regelen we graag voor u! Door ons grote netwerk van installatiemonteurs, plaatsen we gaskachels door heel Nederland. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in oosterhout

Ook een gashaard aanschaffen Oosterhout?

Onze adviseurs helpen u graag

Het zelf ervaren? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen, zodat u eenvoudig ons mooie aanbod kunt bekijken. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we staan bekend om onze persoonlijke benadering en korte lijntjes. Hierdoor garanderen we dat u uitstekend wordt geholpen.