• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Nijmegen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Nijmegen?

Haardenexpert: slechts 50 minuten van Nijmegen

Wilt u een gaskachel toevoegen aan uw huis in Nijmegen? Zoek niet verder en kom langs bij Haardenexpert! Onze experts helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw kachel.

gashaarden in nijmegen

Waarom een gashaard

Zo fijn is

Het aanschaffen van een gashaard heeft meerdere pluspunten. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. U ziet al een adembenemend vlammenspel, door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf kiezen. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En dat zonder dat het vlammenspel er minder prachtig uitziet.

Ook is het onderhoud van een gaskachel relatief eenvoudig. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar gedaan moet worden. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk; dit is bij een gashaard altijd beschikbaar.

gas propaan haard nijmegen

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gashaard, dan heeft u een ruime keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Wilt u een gaskachel met een specifiek formaat? Ook dat is niet een probleem. We hebben gashaarden met diverse afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een geweldige keuze. Omdat er zoveel keuzes gemaakt moeten worden, is het belangrijk om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen nijmegen

Laten aansluiten gashaarden Nijmegen

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw gloednieuwe gashaard is ook mogelijk. We hebben een uitstekend netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in nijmegen

Ook een gaskachel kopen Nijmegen?

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? Bezoek dan onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze adviseurs helpen u graag verder. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we cruciaal. Zo weten we gegarandeerd dat u super wordt geholpen.