• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Nijkerk

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Nijkerk?

Haardenexpert: slechts 40 minuten van Nijkerk

Wilt u een gaskachel toevoegen aan uw woonruimte in Nijkerk Dan bent u bij ons op de juiste plek! De experts van Haardenexpert helpen u graag bij het vinden van de ideale kachel, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in nijkerk

Waarom een gashaard

zo prettig is

Als u een gaskachel koopt, dan is dit een verstandige keuze. Want een gashaard is makkelijk te bedienen. Door het klikken op een knop op uw smartphone of tablet, gaat de gaskachel al aan. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En dat zonder dat het vlammenspel er minder mooi uitziet.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel eenvoudig. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de kachel jaarlijks stofvrij te maken. Het zorgen voor brandstof is geen probleem, aangezien dit bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard nijkerk

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gaskachel, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn meerdere afmetingen beschikbaar, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw ruimte past. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er diverse vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een goede optie. Doordat er meerdere keuzes gemaakt moeten worden, is het essentieel om u goed te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Nijkerk

Gashaarden in Nijkerk installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw nieuwe gashaard is ook mogelijk. We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel het land installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in Nijkerk

Ook een gashaard kopen Nijkerk?

Onze adviseurs helpen u graag

Meer te weten komen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u uitstekend wordt geholpen.