• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Nieuwegein

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Nieuwegein?

Haardenexpert: slechts 1 uur van Nieuwegein

Bent u op zoek naar een adembenemende gaskachel voor in uw woonruimte in Nieuwegein? Kijk niet verder en kom langs bij ons! Onze specialisten assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw kachel.

gashaarden in nieuwegein

Waarom een gashaard

zo fijn is

De aankoop van een gashaard heeft meerdere voordelen. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Dankzij één druk op een knop via uw smartphone of tablet geniet u al van een prachtig vuur. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf bepalen. Bij sommige gaskachels kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel mooi en blijft u dus echt genieten.

Een ander pluspunt is het onderhoud van de kachel. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige jaarlijks gedaan worden. Het zorgen van voldoende brandstof is eenvoudig, aangezien dit bij een gaskachel altijd beschikbaar is.

gas propaan haard nieuwegein

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gaskachel, dan heeft u een ruime keuze om uw droomhaard samen te stellen. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een issue. We hebben gaskachels met diverse afmetingen. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er diverse vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Ga voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 5-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw ruimte, laat u dan ook uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen nieuwegein

Laten aansluiten gaskachels Nieuwegein

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw gloednieuwe gaskachel is ook mogelijk. Door ons grote netwerk van installatiemonteurs, plaatsen we gaskachels door het hele land. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in nieuwegein

Gashaard aanschaffen Nieuwegein

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hier kunt u rustig ons aanbod bekijken en diverse vragen stellen aan onze adviseurs. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en denken dan ook graag met u mee.