• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Maastricht

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Maastricht?

Haardenexpert: slechts 2 uur en 10 minuten van Maastricht

Wilt u een gaskachel kopen voor uw woonruimte in Maastricht? Kijk niet verder en kom langs bij Haardenexpert! De adviseurs van Haardenexpert helpen u met alle plezier bij het vinden van de perfecte gaskachel, zodat u er straks ultiem van geniet.

gashaarden in maastricht

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Het kopen van een gaskachel heeft diverse voordelen. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het drukken op een knop op uw smartphone of tablet, gaat de gashaard direct aan. Een ander voordeel is dat u altijd kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Bij sommige gaskachels kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Als u de keuze maakt voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. U moet alleen maar de binnenkant van de kachel jaarlijks stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk; dit is bij een gashaard altijd beschikbaar.

gas propaan haard maastricht

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gashaarden. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw woning past. Naast diverse modellen, zijn er diverse vuurzichten die u kunt kiezen. Zo is een roomdivider of een tunnelhaard een prachtige keuze. Doordat er zoveel keuzes gemaakt moeten worden, is het essentieel om u goed te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen maastricht

Laten aansluiten gashaarden Maastricht

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten plaatsen? Dat regelen we graag voor u! Door ons ruime netwerk van monteurs, plaatsen we gaskachels door het hele land. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in maastricht

Gaskachel aanschaffen Maastricht

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? Bezoek dan onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en we denken graag met u mee. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering en korte lijntjes cruciaal, want dan weten we zeker dat u perfect wordt geholpen.