• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Maarssen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Maarssen?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 10 minuten van Maarssen

Wilt u een gashaard kopen voor uw woning in Maarssen? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! Onze experts assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in Maarssen

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Het kopen van een gashaard heeft meerdere voordelen. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. U krijgt al een adembenemend vlammenspel te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Daarnaast kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Bij een aantal gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En dat zonder dat het vlammenspel er minder mooi uitziet.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een groot voordeel. Als u de keuze maakt voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks moet gebeuren. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof; dit is bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard maarssen

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gaskachels. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is geen issue. We hebben gashaarden met allerlei afmetingen. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er diverse vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 5-zijdig vuurzicht. Er zijn genoeg mogelijkheden, dus laat u goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Maarssen

Gaskachels in Maarssen laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten aansluiten? Dit is geen probleem! We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Maarssen

Kies voor een gaskachel kopen Maarssen

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een kloppend advies ontvangen? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen helpen we u graag verder. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we belangrijk, zodat we zeker weten dat u perfect wordt geadviseerd.