• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Lelystad

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Lelystad?

Haardenexpert: slechts 55 minuten van Lelystad

Overweegt u een gaskachel toe te voegen aan uw huis in Lelystad? Zoek niet verder en kom langs in de showroom van ons! De adviseurs van Haardenexpert assisteren u met alle plezier bij het uitzoeken van de beste gashaard, zodat u er straks ultiem van geniet.

gashaarden in lelystad

Een gashaard is een echte aanrader

Voordelen

De aanschaf van een gashaard heeft verschillende voordelen. Zo is een gashaard eenvoudig te bedienen. Met een druk op een knop via uw telefoon of tablet geniet u al van een mooi vuur. Ook kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij sommige kachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En desondanks is het haardvuur fraai om te zien.

Een groot voordeel is het onderhoud van de kachel. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. U moet alleen maar de binnenkant van de kachel één keer per jaar stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig; dit is bij een gashaard altijd beschikbaar.

gas propaan haard lelystad

Grote keuze

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gaskachels. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Doordat er verschillende groottes te koop zijn, past er altijd een gashaard bij uw wensen en eisen. Maar dat is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Kies bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een hoekhaard. Een uitstekend advies hierbij is heel belangrijk.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen lelystad

Laten plaatsen gashaarden Lelystad

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten plaatsen in Lelystad? Dit regelen we graag voor u. We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel Nederland installeren. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in lelystad

Ook een gashaard kopen Lelystad?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een gedegen advies ontvangen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken. Een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we belangrijk, zodat we zeker weten dat u uitstekend wordt geholpen.