• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Leiden

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Leiden?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Leiden

Wilt u een gaskachel kopen voor uw woonruimte in Leiden? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! De specialisten van Haardenexpert helpen u met alle plezier bij het vinden van de beste gaskachel, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in leiden

Waarom een gashaard

Zo prettig is

Wanneer u een gaskachel aanschaft, dan is dit een goede keuze. Want deze haard is onder andere eenvoudig te bedienen. U krijgt al een prachtig vuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Een ander voordeel is dat u altijd kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel mooi en blijft u dus echt genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de kachel één keer per jaar stofvrij te maken. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen probleem; dit is bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard leiden

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gaskachel, dan heeft u een ruime keuze om uw droomhaard samen te stellen. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn meerdere afmetingen te koop, zodat er te allen tijde een gashaard is die bij uw beschikbare ruimte past. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Kies bijvoorbeeld voor een roomdivider of voor een 5-zijdig vuurzicht. Doordat er zoveel beslissingen gemaakt moeten worden, is het essentieel om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen leiden

Het installeren van gaskachels in Leiden

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten installeren? Dit is geen probleem! Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw gloednieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in leiden

Ook een gaskachel kopen Leiden?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een gedegen advies ontvangen? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken. Hierbij vinden we een persoonlijke benadering en korte lijntjes cruciaal, zodat we zeker weten dat u perfect wordt geholpen.