• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Kerkrade

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Kerkrade?

Haardenexpert: slechts 2 uur en 10 minuten van Kerkrade

Speelt u met het idee een gashaard toe te voegen aan uw huis in Kerkrade? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Onze adviseurs helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gashaard.

gashaarden in Kerkrade

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

De aankoop van een gaskachel heeft meerdere voordelen. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Dankzij een druk op een knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een realistisch vuur. Een ander voordeel is dat u altijd kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel realistisch en blijft u dus echt genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een enorm pluspunt. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige jaarlijks gedaan worden. Het aanvullen van brandstof is niet nodig; dit is bij een gashaard altijd voorhanden.

gas propaan haard kerkrade

Gashaard modellen en vuurzichten

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Wilt u een gashaard met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een issue. We hebben gaskachels met diverse afmetingen. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Ga bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 3-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van de plek waar de haard komt te staan, laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen kerkrade

Laten plaatsen gaskachels Kerkrade

Wij werken met een landelijk montageteam

Het installeren van uw nieuwe gashaard is ook een optie. Door ons ruime netwerk van installatiemonteurs, plaatsen we gaskachels door heel Nederland. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in kerkrade

Kies voor een gashaard kopen Kerkrade

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of RijssenAl 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken. En we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u goed wordt geholpen.