• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
IJsselstein

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in IJsselstein?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 5 minuten van IJsselstein

Bent u op zoek naar een adembenemende gashaard voor in uw huis in IJsselstein? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! De adviseurs van Haardenexpert helpen u met alle plezier bij het vinden van de beste kachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in IJsselstein

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Het kopen van een gaskachel heeft diverse voordelen. Een gaskachel is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het drukken op een knop via uw mobiel of tablet, gaat de haard al aan. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitzetten. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vuur mooi en blijft u dus echt genieten.

Een groot voordeel is het onderhoud van de gaskachel. Als u de keuze maakt voor een gashaard, dan is dit bijna niet van toepassing. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof; dit is bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard IJsselstein

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u veel keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Er zijn allerlei afmetingen te koop, zodat er te allen tijde een gashaard is die bij uw woning past. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Kies bijvoorbeeld voor een front vuurzicht of voor een 5-zijdig vuurzicht.Er zijn voldoende mogelijkheden, dus laat u uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen IJsselstein

Gaskachels in IJsselstein laten aansluiten

Wij werken met een landelijk montageteam

Het aansluiten van uw gloednieuwe gashaard is ook een optie. Door ons ruime netwerk van monteurs, installeren we gashaarden door het hele land. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in IJsselstein

Ook een gaskachel aanschaffen IJsselstein?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een kloppend advies ontvangen? Bezoek dan onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze adviseurs denken graag met u mee. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we cruciaal, zodat we zeker weten dat u goed wordt geadviseerd.