• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Huizen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Huizen?

Haardenexpert: slechts 55 minuten van Huizen

Overweegt u een gashaard toe te voegen aan uw woonruimte in Huizen? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze experts assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Huizen

Een gaskachel is een echte aanrader

Voorbeelden

Het kopen van een gashaard heeft meerdere pluspunten. Een gaskachel is makkelijk aan- en uit te zetten. Met één druk op de knop via uw smartphone of tablet geniet u al van een adembenemend vlammenspel. Een ander voordeel is dat u zelf kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitzetten. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel mooi en blijft u dus echt genieten.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel eenvoudig. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen probleem; dit is bij een gaskachel altijd voorhanden.

gas propaan haard Huizen

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u veel keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Doordat er meerdere groottes te koop zijn, past er te allen tijde een gaskachel bij uw wensen en eisen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Kies bijvoorbeeld voor een front vuurzicht of voor een 4-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw beschikbare ruimte, laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Huizen

Installatie gaskachels Huizen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten aansluiten? Dat regelen we graag voor u! Door ons ruime netwerk van installatiemonteurs, plaatsen we gashaarden door het hele land. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in Huizen

Gaskachel kopen Huizen

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een gedegen advies ontvangen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk. Op die manier is er geen twijfel mogelijk dat u fantastisch wordt geadviseerd.