• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Hoorn

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Hoorn?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Hoorn

Denkt u eraan om een gashaard aan te schaffen voor uw woonhuis in Hoorn? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! De specialisten van Haardenexpert helpen u graag bij het vinden van de beste gaskachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in Hoorn

Een gaskachel is een echte aanrader

Pluspunten

Het aanschaffen van een gashaard heeft diverse pluspunten. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. U ziet al een onbeschrijfelijk mooi haardvuur, door 1 keer op een knop te drukken. Daarnaast kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij sommige gashaarden de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd blijft het vuur prachtig en blijft u dus echt genieten.

Ook is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar gedaan moet worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard Hoorn

Modellen en vuurzicht

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gaskachel, dan heeft u veel keuze om uw droomhaard samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is niet een obstakel. We hebben gashaarden met diverse afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht nog zelf bepalen. Zo is een roomdivider of een tunnelhaard een prachtige optie. Veel hangt af van uw ruimte, laat u dan ook correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Hoorn

Het plaatsen van gaskachels in Hoorn

Wij werken met een landelijk montageteam

Het installeren van uw gloednieuwe gaskachel is ook een optie. Door ons grote netwerk van monteurs, plaatsen we gaskachels door het hele land. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Hoorn

Kies voor een gaskachel aanschaffen Hoorn

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een kloppend advies krijgen? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen helpen we u graag verder. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we staan bekend om een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Hierdoor weten we zeker dat u fantastisch wordt geadviseerd.