• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Hoogvliet

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Hoogvliet?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 40 minuten van Hoogvliet

Bent u op zoek naar een mooie gaskachel voor in uw woning in Hoogvliet? Zoek niet verder en kom langs bij ons! De specialisten van Haardenexpert assisteren u graag bij het kiezen van de beste gashaard, zodat u er straks ultiem van geniet.

gashaarden in Hoogvliet

Waarom een gashaard

zo prettig is

Het kopen van een gaskachel heeft meerdere pluspunten. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het drukken op een knop via uw telefoon of tablet, gaat de haard al aan. Ook kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij een aantal gashaarden de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd blijft het vuur realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige ieder jaar gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gaskachel altijd voorhanden is.

gas propaan haard Hoogvliet

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een obstakel. We hebben gaskachels met verschillende afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een geweldige optie. Een goed advies hierbij is essentieel.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Hoogvliet

Het plaatsen van gaskachels in Hoogvliet

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten installeren in Hoogvliet? Geen probleem. Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe haard volgens alle richtlijnen installeren. En we rekenen nooit voorrijkosten.

open gas haard in Hoogvliet

Gashaard kopen Hoogvliet

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een gedegen advies krijgen? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze experts helpen u graag verder. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u te allen tijde uitstekend wordt geholpen.