• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Hoogeveen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Hoogeveen?

Haardenexpert: slechts 55 minuten van Hoogeveen

Bent u op zoek naar een mooie gaskachel voor in uw woning in Hoogeveen? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! Onze experts assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u later geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Hoogeveen

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Het aanschaffen van een gaskachel heeft verschillende voordelen. Want deze haard is makkelijk te bedienen. U krijgt al een prachtig vlammenspel te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf bepalen. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitzetten. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vuur prachtig en blijft u dus echt genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een groot pluspunt. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks moet gebeuren. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen probleem, aangezien dit bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard Hoogeveen

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Doordat er meerdere afmetingen beschikbaar zijn, past er altijd een gashaard bij uw wensen en eisen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht nog zelf bepalen. Ga bijvoorbeeld voor een roomdivider of voor een 3-zijdig vuurzicht. Een uitstekend advies hierbij is van belang.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Hoogeveen

Gaskachels in Hoogeveen laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Het aansluiten van uw nieuwe gashaard is ook een optie. We hebben een uitstekend netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel Nederland installeren. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in Hoogeveen

Gashaard kopen Hoogeveen

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een uitstekend advies ontvangen? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en we denken graag met u mee. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we belangrijk. Zo weten we zeker dat u uitstekend wordt geadviseerd.