• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Hoofddorp

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Hoofddorp?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 20 minuten van Hoofddorp

Overweegt u een gaskachel toe te voegen aan uw woonruimte in Hoofddorp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze experts helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gashaard.

gashaarden in Hoofddorp

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Het kopen van een gaskachel heeft verschillende pluspunten. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. U krijgt al een adembenemend haardvuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf bepalen. Bij een aantal gashaarden kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En dat zonder dat het vuur er minder prachtig uitziet.

Een ander pluspunt is het onderhoud van de kachel. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof; dit is bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard hoofddorp

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar, zodat er altijd een gashaard is die bij uw beschikbare ruimte past. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er allerlei vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 3-zijdig vuurzicht. Doordat er zoveel keuzes gemaakt moeten worden, is het belangrijk om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen hoofddorp

Installatie gashaarden Hoofddorp

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten aansluiten in Hoofddorp? Dit regelen we graag voor u. We hebben een uitgebreid netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Hoofddorp

Kies voor een gaskachel aanschaffen Hoofddorp

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een gedegen advies krijgen? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Hierbij vinden we een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk, zodat we zeker weten dat u uitstekend wordt geholpen.