• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Heerlen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Heerlen?

Haardenexpert: slechts 2 uur en 5 minuten van Heerlen

Wilt u een gaskachel kopen voor uw woonruimte in Heerlen? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! Onze experts helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gashaard.

gashaarden in Heerlen

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Het aanschaffen van een gashaard heeft meerdere voordelen. Een gaskachel is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het klikken op een knop via uw telefoon of tablet, gaat de gashaard al aan. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf bepalen. Dit komt doordat u bij sommige haarden de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vuur prachtig en blijft u dus optimaal genieten.

Een groot voordeel is het onderhoud van de kachel. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de kachel één keer per jaar stofvrij te maken. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof. Waar u bij een houtkachel regelmatig houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gashaard altijd voorhanden.

gas propaan haard Heerlen

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gaskachel, dan heeft u een ruime keuze om uw droomhaard samen te stellen. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is niet een belemmering. We hebben gashaarden met verschillende afmetingen. Naast diverse modellen, zijn er meerdere vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Zo is een roomdivider of een doorkijkhaard een mooie keuze.Omdat er meerdere keuzes gemaakt moeten worden, is het essentieel om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Heerlen

Gashaarden in Heerlen laten aansluiten

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten installeren in Heerlen? Dit regelen we graag voor u. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw fonkelnieuwe haard volgens alle richtlijnen installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Heerlen

Ook een gashaard kopen Heerlen?

Onze adviseurs helpen u graag

Meer te weten komen? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of RijssenOnze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u te allen tijde goed wordt geholpen.