• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Heerhugowaard

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Heerhugowaard?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 40 minuten van Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een mooie gashaard voor in uw woonruimte in Heerhugowaard? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Heerhugowaard

Waarom een gaskachel

zo prettig is

Als u een gashaard koopt, dan is dit een goede keuze. Zo is deze haard eenvoudig te bedienen. Door het drukken op een knop via uw telefoon of tablet, gaat de kachel direct aan. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En dat zonder dat het vlammenspel er minder mooi uitziet.

Een groot voordeel is het onderhoud van de kachel. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig. Waar u bij een houtkachel regelmatig houtblokken moet regelen, is de brandstof bij een gashaard altijd voorhanden.

gas propaan haard Heerhugowaard

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Doordat er diverse afmetingen te koop zijn, past er te allen tijde een gaskachel bij uw wensen en eisen. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er allerlei vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Ga voor een doorkijk gashaard of een gashaard met 3-zijdig vuurzicht. Er zijn veel opties, dus laat u correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Heerhugowaard

Laten plaatsen gaskachels Heerhugowaard

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten installeren in Heerhugowaard? Dit regelen we graag voor u. Door ons grote netwerk van monteurs, installeren we gashaarden door heel Nederland. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in Heerhugowaard

Ook een gaskachel aanschaffen Heerhugowaard?

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen voorzien we u graag van advies. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken. We zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u te allen tijde goed wordt geholpen.