• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Heerenveen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Heerenveen?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 5 minuten van Heerenveen

Denkt u eraan om een gashaard te kopen voor uw woning in Heerenveen? Kijk niet verder en kom langs in de showroom van ons! Onze adviseurs helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Heerenveen

Waarom een gashaard

zo fijn is

Het aanschaffen van een gaskachel heeft meerdere voordelen. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld eenvoudig. U krijgt al een mooi haardvuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf bepalen. Bij een aantal gaskachels kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel prachtig en blijft u dus echt genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm voordeel. Als u kiest voor een gashaard, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar gedaan moet worden. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk. Dit komt doordat het bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard Heerenveen

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is geen probleem. We hebben gashaarden met diverse afmetingen. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er diverse vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een roomdivider of voor een 5-zijdig vuurzicht. Een uitstekend advies hierbij is van belang.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Heerenveen

Installatie gaskachels Heerenveen

Wij werken met een landelijk montageteam

Het aansluiten van uw nieuwe gashaard is ook een optie. We hebben een omvangrijk netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel Nederland installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Heerenveen

Ook een gaskachel kopen Heerenveen?

Onze adviseurs helpen u graag

Het zelf ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze adviseurs denken graag met u mee. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken, waarbij een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk is. Hierdoor weten we zeker dat u super wordt geholpen.