• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Harderwijk

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Harderwijk?

Haardenexpert: slechts 35 minuten van Harderwijk

Wilt u een gashaard kopen voor uw huis in Harderwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De experts van Haardenexpert assisteren u met alle plezier bij het uitzoeken van de beste gashaard, zodat u er straks optimaal van geniet.

gashaarden in harderwijk

Een gashaard is een echte aanrader

Voordelen

Als u een gashaard koopt, dan is dit een goede keuze. Want een gashaard is eenvoudig te bedienen. U krijgt al een prachtig haardvuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Ook kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En dat zonder dat het vuur er minder adembenemend uitziet.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel eenvoudig. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat één keer per jaar gedaan moet worden. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk. Waar u bij een houthaard iedere keer houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard harderwijk

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Wilt u een gashaard met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een issue. We hebben gaskachels met verschillende afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Kies voor een doorkijk gaskachel of een gaskachel met 2-zijdig vuurzicht. Er zijn voldoende opties, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Harderwijk

Het plaatsen van gashaarden in Harderwijk

Wij werken met een landelijk montageteam

Het installeren van uw gloednieuwe gashaard is ook mogelijk. Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Harderwijk

Ook een gaskachel aanschaffen Harderwijk?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een goed advies ontvangen? In onze showroom in Apeldoorn of Rijssen adviseren we u graag. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes essentieel. Op die manier weten we zeker dat u uitstekend wordt geadviseerd.