• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Haarlem

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Haarlem?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 20 minuten van Haarlem

Speelt u met het idee een gaskachel toe te voegen aan uw woonruimte in Haarlem? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze specialisten helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw kachel.

gashaarden in haarlem

Pluspunten van gashaarden

Voordelen

De aankoop van een gashaard heeft verschillende voordelen. Een gaskachel is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het klikken op een knop op uw mobiel of tablet, gaat de gaskachel direct aan. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf kiezen. Dit komt doordat u bij sommige kachels  de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel realistisch en blijft u dus echt genieten.

Ook is het onderhoud van een gashaard eenvoudig. Als u de keuze maakt voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen probleem, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard haarlem

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar, zodat er te allen tijde een gashaard is die bij uw ruimte past. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een geweldige keuze. Doordat er zoveel keuzes gemaakt moeten worden, is het belangrijk om u goed te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen haarlem

Installatie gaskachels Haarlem

Wij werken met een landelijk montageteam

Het aansluiten van uw fonkelnieuwe gaskachel is ook een optie. Door ons grote netwerk van monteurs, plaatsen we gaskachels door heel Nederland. En we rekenen nooit voorrijkosten.

open gas haard in haarlem

Ook een gashaard aanschaffen Haarlem?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een uitstekend advies ontvangen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes van belang. Op die manier is er geen twijfel mogelijk dat u goed wordt geadviseerd.