• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Groningen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Groningen?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Groningen

Overweegt u een gashaard toe te voegen aan uw woonruimte in Groningen? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze specialisten assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in groningen

Een gashaard is een echte aanrader

Pluspunten

Als u een gashaard koopt, dan maakt u een verstandige keuze. Een gashaard is makkelijk aan- en uit te zetten. Met een druk op een knop via uw smartphone of tablet geniet u al van een prachtig vuur. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf bepalen. Bij een aantal gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En desondanks is het vlammenspel fantastisch om te zien.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een groot pluspunt. Bij gaskachels is dit namelijk maar minimaal nodig. U hoeft alleen maar de binnenkant van de kachel één keer per jaar stofvrij te maken. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen issue. Het aanvullen van brandstof is namelijk niet nodig; dit is bij een gashaard altijd voorhanden.

gas propaan haard groningen

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is geen probleem. We hebben gaskachels met verschillende afmetingen. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Ga voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 4-zijdig vuurzicht. Een uitstekend advies hierbij is essentieel.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen groningen

Het plaatsen van gaskachels in Groningen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten plaatsen? Dat regelen we graag voor u! Door ons grote netwerk van installatiemonteurs, plaatsen we gaskachels door het hele land. En we rekenen nooit voorrijkosten.

open gas haard in groningen

Gashaard aanschaffen Groningen

Onze adviseurs helpen u graag

Het zelf ervaren? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen helpen we u graag verder. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Ook zorgen we altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u te allen tijde uitstekend wordt geholpen.