• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Gorredijk

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Gorredijk?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 15 minuten van Gorredijk

Denkt u erover om een gashaard aan te schaffen voor uw woonhuis in Gorredijk? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze specialisten helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in Gorredijk

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Wanneer u een gashaard koopt, dan maakt u een slimme keuze. Want deze haard eenvoudig te bedienen. Door het drukken op een knop via uw telefoon of tablet, gaat de kachel direct aan. Daarnaast kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Bij een aantal gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En dat zonder dat het vuur er minder adembenemend uitziet.

Een ander pluspunt is het onderhoud van de gashaard. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de kachel jaarlijks stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig; dit is bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard Gorredijk

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Er zijn diverse afmetingen te koop, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw ruimte past. Naast het soort model, zijn er meerdere vuurzichten die u kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een front vuurzicht of voor een 3-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw beschikbare ruimte, laat u dan ook uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Gorredijk

Gashaarden in Gorredijk laten aansluiten

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten aansluiten? Dit is geen probleem! Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in Gorredijk

Kies voor een gaskachel kopen Gorredijk

Onze adviseurs helpen u graag

Het zelf ervaren? Bezoek dan onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze experts helpen u graag verder. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we cruciaal. Op die manier weten we zeler dat u goed wordt geadviseerd.