• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Gorinchem

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Gorinchem?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 15 minuten van Gorinchem

Denkt u erover om een gashaard aan te schaffen voor uw woning in Gorinchem? Zoek niet verder en kom langs bij Haardenexpert! Onze specialisten assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Gorinchem

Een gashaard is een echte aanrader

Pluspunten

Wanneer u een gashaard aanschaft, dan maakt u een verstandige keuze. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld eenvoudig. Dankzij een druk op een knop via uw telefoon of tablet geniet u al van een mooi vuur. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd blijft het vuur realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een groot pluspunt. Als u kiest voor een gashaard, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar moet gebeuren. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gashaard altijd aanwezig is.

gas propaan haard Gorinchem

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Er zijn allerlei afmetingen verkrijgbaar, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw ruimte past. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er verschillende vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een roomdivider of voor een 2-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van de plek waar de haard komt te staan., laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Gorinchem

Laten aansluiten gaskachels Gorinchem

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten plaatsen? Dit is geen probleem! Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. En we rekenen nooit voorrijkosten.

open gas haard in Gorinchem

Kies voor een gaskachel kopen Gorinchem

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een goed advies ontvangen? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen geven onze experts u graag advies. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk. Op die manier is er geen twijfel mogelijk dat u uitstekend wordt geholpen.