• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Goes

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Goes?

Haardenexpert: slechts 2 uur en 25 minuten van Goes

Speelt u met het idee een gaskachel toe te voegen aan uw woning in Goes? Zoek niet verder en kom langs bij Haardenexpert! De specialisten van Haardenexpert assisteren u graag bij het uitzoeken van de juiste gashaard, zodat u er straks ultiem van geniet.

gashaarden in Goes

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Het kopen van een gashaard heeft diverse pluspunten. Zo is deze haard eenvoudig te bedienen. Dankzij één druk op de knop via uw smartphone of tablet geniet u al van een prachtig haardvuur. Ook kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij sommige kachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En dat zonder dat het vlammenspel er minder mooi uitziet.

Een ander pluspunt is het onderhoud van de gaskachel. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige ieder jaar gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof. Waar u bij een houtkachel iedere keer houtblokken moet regelen, is de brandstof bij een gaskachel altijd voorhanden.

gas propaan haard Goes

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw ruimte past. Maar dat is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Kies voor een doorkijk gashaard of een gashaard met 5-zijdig vuurzicht.Omdat er meerdere beslissingen gemaakt moeten worden, is het belangrijk om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Goes

Het installeren van gaskachels in Goes

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten installeren? Dit is geen probleem! Door ons ruime netwerk van monteurs, plaatsen we gashaarden door het hele land. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Goes

Gaskachel aanschaffen Goes

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we belangrijk, zodat we zeker weten dat u perfect wordt geholpen.