• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Geleen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Geleen?

Haardenexpert: slechts 2 uur van Geleen

Overweegt u een gashaard toe te voegen aan uw woning in Geleen? Dan bent u bij ons op de juiste plek! De specialisten van Haardenexpert assisteren u met alle plezier bij het uitzoeken van de perfecte gashaard, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in Geleen

Pluspunten van gashaarden

Voordelen

De aanschaf van een gaskachel heeft diverse pluspunten. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld eenvoudig. U krijgt al een mooi vuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf bepalen. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitzetten. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En dat zonder dat het vlammenspel er minder prachtig uitziet.

Daarnaast is het onderhoud van een gashaard eenvoudig. Als u kiest voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat één keer per jaar gedaan moet worden. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig, aangezien dit bij een gashaard altijd voorhanden is.

gas propaan haard geleen

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gaskachel, dan heeft u een ruime keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn allerlei afmetingen te koop, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw beschikbare ruimte past. Maar dat is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Kies voor een doorkijk gashaard of een gashaard met 3-zijdig vuurzicht. Omdat er meerdere keuzes gemaakt moeten worden, is het cruciaal om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Geleen

Laten plaatsen gashaarden Geleen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten installeren in Geleen? Dit regelen we graag voor u. We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. En we rekenen nooit voorrijkosten.

open gas haard in geleen

Kies voor een gashaard kopen Geleen

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een kloppend advies ontvangen? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen geven onze expert u graag advies. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we cruciaal.