• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Enschede

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Enschede?

Haardenexpert: slechts 35 minuten van Enschede

Wilt u een gaskachel kopen voor uw huis in Enschede? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! Onze specialisten assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in enschede

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

Als u een gashaard koopt, dan is dit een verstandige keuze. Zo is een gashaard makkelijk te bedienen. Door het klikken op een knop op uw mobiel of tablet, gaat de gaskachel direct aan. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf kiezen. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En dat zonder dat het vlammenspel er minder adembenemend uitziet.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige ieder jaar gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gaskachel altijd voorhanden is.

gas propaan haard enschede

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Er zijn verschillende afmetingen te koop, zodat er altijd een gashaard is die bij uw beschikbare ruimte past. Naast diverse modellen, zijn er meerdere vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Kies voor een doorkijk gashaard of een gashaard met 2-zijdig vuurzicht. Er zijn voldoende opties, dus laat u uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen enschede

Gaskachels in Enschede laten aansluiten

Wij werken met een landelijk montageteam

Het aansluiten van uw nieuwe gashaard is ook een optie. Door ons grote netwerk van monteurs, installeren we gashaarden door het hele land. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in enschede

Kies voor een gashaard aanschaffen Enschede

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en we denken graag met u mee. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk. Zo is er geen twijfel mogelijk dat u perfect wordt geadviseerd.