• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Emmen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Emmen?

Haardenexpert: slechts 55 minuten van Emmen

Speelt u met het idee een gashaard toe te voegen aan uw huis in Emmen? Zoek niet verder en kom langs bij Haardenexpert! Onze experts helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gashaard.

gashaarden in emmen

Voordelen van gaskachels

zo fijn is

Het kopen van een gaskachel heeft verschillende pluspunten. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Met één druk op een knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een adembenemend vuur. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf bepalen. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd is het vuur mooi en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Als u de keuze maakt voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar gedaan moet worden. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig; dit is bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard emmen

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gashaard, heeft u veel keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is geen issue. We hebben gashaarden met diverse afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een mooie keuze. Er zijn voldoende opties, dus laat u goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen emmen

Laten aansluiten gaskachels Emmen

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw nieuwe gashaard is ook een optie. Door ons ruime netwerk van installatiemonteurs, plaatsen we gashaarden door het hele land. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in emmen

Ook een gaskachel aanschaffen in Emmen?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een uitstekend advies krijgen? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en staan bekend om onze persoonlijke benadering en korte lijntjes. Zo weten 100% zeker dat u uitstekend wordt geholpen.