Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Gashaarden Elburg

Gashaarden in de buurt van Elburg

Gashaard die leverbaar is in of in de buurt van Elburg? Dan is Haardenexpert de uitkomst. Haardenexpert is zeer ervaren op het gebied van gashaarden. Onze verkopers geven u graag advies op het gebied van gashaarden. Het blijft bij Haardenexpert niet alleen bij advies en de verkoop van de haarden, wij hebben ervaren installatieploegen door heel Nederland en kunnen daardoor snel handelen en leveren naar uw wens. Bij interesse neemt u gerust contact op: 0548-211550 of info@haardenexpert.nl

Het gemak van een gashaard

Bij een houthaard blijft u altijd lopen met hout, er is een verhoogde kans op de vervuiling van uw interieur en je steekt een houthaard niet voor een uurtje aan. Met een gashaard is ontsteken en bedienen door middel van de afstandsbediening kinderspel.

De vlammen en de sfeer zijn tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van hout gestookte vlammen. Voor een gashaard is uiteraard een gasaansluiting nodig. Daarnaast is er voor de afvoer van de rook van de gashaard een concentrisch rookkanaal nodig. Er moet namelijk verse lucht in worden gevoerd en verbrandingsgassen uit worden gevoerd. Dit maakt dat de gashaard makkelijker in te bouwen is als een gemiddelde houthaard, wat weer in verbouwingskosten scheelt.

Wat een belangrijk punt is bij een gashaard is het gesloten verbrandingssysteem dat bij haarden op deze brandstof mogelijk is. Een eenvoudige uitmonding in het dak of de gevel zorgt zowel voor de afvoer van de verbrandingsgassen als voor de aanvoer van voldoende verbrandingslucht.

Haardenexpert is leverancier van de merken: Barbas, Bellfires, CVO Fires, DRU, Element4, Faber, HAVE, Helex, Nestor Martin, Pelgrim, Saey, Thermocet, Wanders en nog vele andere merken.