• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Eindhoven

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Eindhoven?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 20 minuten van Eindhoven

Denkt u eraan om een gashaard te kopen voor uw woning in Eindhoven? Zoek niet verder en kom langs in onze showroom! Onze adviseurs assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Eindhoven

Een gaskachel is een echte aanrader

Pluspunten

Het kopen van een gaskachel heeft diverse pluspunten. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. Met een druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een prachtig vuur. Een ander voordeel is dat u altijd kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Bij een aantal gaskachels kunt u namelijk de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En desondanks blijft het haardvuur fraai om te zien.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. U moet alleen de binnenkant van de kachel jaarlijks stofvrij te maken. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen issue. Waar u bij een houtkachel iedere keer houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard eindhoven

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Doordat er verschillende groottes beschikbaar zijn, past er altijd een gaskachel bij uw wensen en eisen. Naast het soort model, zijn er meerdere vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Ga voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 5-zijdig vuurzicht. Er zijn voldoende opties, dus laat u hierbij uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen eindhoven

Laten aansluiten gaskachels Eindhoven

Wij werken met een landelijk montageteam

Het aansluiten van uw nieuwe gaskachel is ook mogelijk. We hebben een uitstekend netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel Nederland installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in eindhoven

Kies voor een gashaard kopen Eindhoven

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen adviseren we u graag. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken, hierdoor ontvangt u zeker weten een goed advies. Een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we hierbij belangrijk.