• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Ede

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Ede?

Haardenexpert: slechts 40 minuten van Ede

Wilt u een gaskachel toevoegen aan uw woonruimte in Ede? Dan bent u bij ons op de juiste plek! De specialisten van Haardenexpert helpen u graag bij het kiezen van de beste gaskachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in ede

Waarom een gaskachel

zo prettig is

De aanschaf van een gashaard heeft meerdere pluspunten. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. U krijgt al een prachtig vuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Een ander voordeel is dat u altijd kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij sommige gashaarden de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd is het vuur prachtig en blijft u dus echt genieten.

Ook is het onderhoud van een gashaard makkelijk. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. U moet alleen maar de binnenkant van de haard één keer per jaar stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig; dit is bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard ede

Modellen en vuurzichten bij gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar, zodat er altijd een gashaard is die bij uw ruimte past. Maar dat is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit meerdere soorten vuurzichten. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een prachtige keuzemogelijkheid. Er zijn genoeg mogelijkheden, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen ede

Het plaatsen van gaskachels in Ede

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten aansluiten? Dit is geen probleem! Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe haard volgens alle richtlijnen installeren. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in ede

Gashaard kopen Ede

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en ontdek ons ruime aanbod. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Hierdoor wordt u fantastisch geholpen.